Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Samskara Beach

Ultima actualizare: 25.03.2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (“Termeni”, “Termeni și Condiții”) înainte de a utiliza website-ul Samskara Beach (samskara-beach.com) operat de Lazy Garden SRL (“noi”, “ne” sau “compania noastră”).

Accesând sau utilizând site-ul nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

Confidențialitate

Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

Utilizarea Site-ului

Permisul de utilizare a site-ului este acordat pe termen limitat și poate fi retras în orice moment fără notificare prealabilă.

Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul în orice mod care ar putea provoca daune website-ului sau să afecteze accesul altor utilizatori la acesta.

Conținutul Site-ului

Conținutul site-ului nostru, inclusiv textele, grafica, imaginile, și alte materiale, este destinat exclusiv informării generale și divertismentului. Orice utilizare a acestui conținut în scopuri nepermise este interzisă.

Linkuri către alte Site-uri Web

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri web terțe sau servicii care nu sunt controlate sau deținute de noi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile altor site-uri web sau servicii terțe.

Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea pe site-ul nostru.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@samskara-beach.com

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.